Saturday, November 15, 2014

Cantiknya Telekung Qaisara by Fieramy




Assalamualaikum dan salam sejahtera



Hari ni amy nak share sikit mengenai fenomena Telekung Qaisara by Fieramy. Dah banyak feedback yang sukakan design Telekung Qaisara ni. Tak percaya? Kalau amy tunjukkan teaser dia sahaja, mesti korang pun sukakanya? kan? kan? kan?

Nah tengok ni, tu baru teaser dia je...hah...design ni sangat fresh dan hanya boleh di dapati di blog : fieramyq.blogspot.com atau facebook Fieramy.


Actually Fieramy ni re-branding dari original Cutestuffamy, dah lama ada atas sebab focus dekat study so the owner stop la meniaga ni, now dia buat come back dan jom doakan semoga ianya jadi gempak dan meletop2x.. Amin



Telekung Qaisara
Cun kan? heart heart heart


di website www.fieramy.com dan instagram @Fieramy belum lagi di upload ye. so ianya memang sangat-sangat fresh. Dah ada few people yang review pasal telekung ni facebook. 


dan lagi, kalau nak jadi ejen / borong / ejen dropship tanpa modal, boleh direct je contact di facebbok atau emailkan di fieramy@gmail.com dan lagi senang boleh je terus sms/whatsapp 014-5123051

hah..senangkan? ada banyak cara untuk dapatkan telekung ni... dan lagi..materialnya daripada satin crepe berkualiti tinggi dan jenis satin crepe ni susah nak dapat dekat sembarangan kedai tau, lepastu sangat selesa dan juga berat.




Manik2x dan lace di jahit tangan dan jahitannya sangat kukuh dan di jahit dengan penuh kasih sayang. Ianya ada 3 warna, turqoise, pink & purple.









Ok.kalau korang berminat nak beli retail untuk diri sendiri pun boleh...contact je fieramy tuh ha...yang pasti sekarang ni harganya sangat murah berbanding harga asal dan kepada mereka yang berada di Kedah boleh la melihat sendiri telekung qaisara ini di butik by chenta pada akhir bulan ini..alamat akan di update kemudian ye :)


Facebook : Fieramy
Website : www.fieramy.com
Hp No : 014-5123051
Borang Tempahan : KLIK SINI
Email : fieramy@gmail.com

Monday, November 10, 2014

Handmade Notebook Yang Menawan Kalbu



Assalamualaikum dan salam sejahtera


Coptic Handmade Notebook merupakan salah sebuah butik online di instagram yang menawarkan pilihan notebook buatan tangan yang lain daripada lain. Design nya saaangat cantik, comel dan unik.


Anda juga boleh meminta OwnDesignBook untuk mereka bentuk notebook mengikut citarasa anda. Pasti anda akan berpuas hati dengan servise dan hasil kerja tangan dari OwnDesignBook



KELEBIHAN :


Tahukah anda? Antara kelebihan notebook dari OwnDesignNotebook adalah 100% handmade notebook. Selain itu ianya diperbuat daripada Environmental Friendly Paper yang mempunyai sebanyak 120 helaian muka surat. Dan kulit luarnya menggunakan fabric designer.


ANTARA HASIL REKABENTUK COSTUME NOTEBOOK DARI OWNDESIGNBOOK

* nota:
- buat masa ini, costume design di tutup dan akan dibuka pada masa dan tarikh yang akan   di umumkan kelak, sile follow fan page beliau untuk maklumat terkini.
- Own Design Book hanya menyediakan Ready Made Notebook sahaja buat masa ini.

Berikut merupakan antara buku-buku yang telah dihasilkan oleh OwnDesignBook. Kalau anda nak cuci mata dan ingin melihat lebih banyak pilihan dari OwnDesignBook sila klik SINI atau search sahaja OWN DESIGN BOOK di facebook atau owndesignbook di instagram.

Seriusly memang sangat comel je semua notebook yang di hasilkan oleh Own Design Notebook. Sama ada ready made atau pun costume made.








HARGA 


Berikut merupakan senarai harga dan size yang ditawarkan oleh pihak OwnDesignBook :

Sekarang ni OwnDesignBook ada menawarkan PROMOSI NANGIS serendah RM55 sahaja! Harga asal adalah RM70 untuk size A5. Jimat RM15! Untung kaaann? :)


*RALAT : Buat masa ini, untuk COSTUME DESIGN NOTEBOOK DITUTUP dan harga PROMOSI ini valid untuk READY MADE NOTEBOOK sahaja. Harap maaf di atas segala kesulitan.






ANTARA HASIL REKABENTUK READYMADE NOTEBOOK DARI OWNDESIGNBOOK *update

Berikut merupakan antara koleksi ready made note book yang di hasilkan oleh Own Design Book. Dan sedang ada promosi seperti di nyatakan di atas.

RM55 sahaja berbanding harga sebelum promosi iaitu RM70! Cepat dapatkan sebelum kehabisan stok!





Hah? dah jatuh hati dengan design dan hasil seni dari OwnDesignNotebook? Apa tunggu lagi? Cepat-cepat la order sebelum harga PROMOSI ditutup! 

CARA ORDER

Whatsapp : +6011-263 41501
INSTAGRAM : @owndesignbook 
FACEBOOK : Own Design Book


Terfikir-fikir lagi nak order atau tak? Jangan tunggu lagi. Terus je order :D