Tuesday, December 9, 2014

Review : Baju Kurung Regina, Sesuai untuk Ibu Menyusu, Wudhu Friendly



Assalamualaikum dan salam sejahtera

Kalau di imbas kembali suatu ketika dulu, susah betul nak dapat baju kurung menyusu yang selesa dan design terkini. Balik- balik design yang sama, cuma warna dan corak je yang berbeza. Tapi sekarang dah ada pelbagai pilihan buat ibu-ibu semua.

Kini, menyusu lebih mudah dengan Baju Kurung Regina by Zana Hassan di mana terdapat zip sorok di bahagian hadapan. Bukan sahaja mudah untuk menyusu malahan turut mudah untuk mengambil wuduk. Ini merupakan antara ciri-ciri baju yang wajib ada bagi para muslimah.

Menggunakan kain lycra yang berat dan berkualiti pastinya memberi lebih keselesaan kepada para ibu-ibu semua. Oh ye, walaupun korang bukan seorang ibu, masih juga boleh menggayakan baju dari koleksi Regina ini.

Berikut merupakan antara koleksi dari baju kurung Regina :






Terdapat pelbagai lagi koleksi yang menarik untuk dipilih sekiranya korang berkunjung ke [klik] SINI . Dah tengok? Teringin hendak mencuba? Tertarik dengan design baju kurung Regina? apa tunggu lagi. Segeralah menempahnya!

Untuk Tempahan Hubungi


Whatsapp/Telegram : 018-3828740
Wechat : zanahassan
Instagram : Dezana_boutique

Saturday, December 6, 2014

Gedung Online Barang Makeup by Adibah Hadi



Assalamualaikum dan salam sejahtera



Siapa nak cari produk kecantikan? Nak cari High BeamLong Lasting Water Prof LipgosCathy Choo kegilaan ramai dan pelbagai jenis barang kecantikan yang lain? 


Atau mencari gadjet seperti power bank tak kira jenis, pendrive on the go jenama Kingston, Samsung, Sandisks, LG dan banyak lagi dalam satu kedai online sahaja?



Kini korang dah tak perlu beli dari kedai online yang berbeza sebabnya Adibah Hadi ada menawarkan pelbagai product kecantikan dan gadjet di bawah satu (1) bumbung. 


Tak payah pening, semuanya ada dibawah satu bumbung sahaja :)
sumber gambar SINI



Jadinya, di pendekkan cerita, korang bukan sahaja dapat menikmati penjimatan dari segi kos pengeposan tapi juga boleh menikmati layanan yang sangat baik dan friendly dari ownernya.

Berikut merupakan lain-lain produk yang ditawarkan oleh adibah hadi. Naik rambang mata dibuatnya, semuanya rasa nak beli je dari Adibah Hadi




Wonder Patch pun ada tauuu...


Tak puas lagi cuci mata tengok gambar-gambar product? Nak tengok lagiii??? Nak tengok baaaanyaaakk lagi??? apa tunggu lagi...laju-laju hubungi Adibah Hadi! Pasti korang tak akan kecewa dengan layanan dari beliau.


Cara hubungi :

Whatsapp dan Telegram : 017 - 2958096
Facebook : [click / search] Adibah Hadi
Blog : [click ] Adibah Hadi